Ο Δήμος Θήρας στην ΒΙΤ 2012 στο Μιλάνο

Ο Δήμος Θήρας συμμετέχει και φέτος στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT 2012 του Μιλάνου που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ευρώπη και ο Δήμος Θήρας θα συμμετέχει στο περίπτερο του ΕΟΤ στην πιο κεντρική θέση των εκθετών με πλούσιο υλικό. Οι αφίσες και τα DVD της Σαντορίνης για τους επισκέπτες της έκθεσης αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, ενώ διαφημιστικό υλικό της Σαντορίνης έχει ήδη προωθηθεί σε Ιταλούς δημοσιογράφους και πρακτορεία, οι οποίοι είναι ειδικοί σε ρεπορτάζ τουρισμού και στην οργάνωση διακοπών σε Μεσογειακές χώρες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης BIT 2012, ο Δήμος Θήρας μετέχει με εκπροσώπους του σε επαγγελματική τουριστική συνάντηση / workshop μεταξύ Ελλήνων εκθετών, τουριστικών επαγγελματιών και τουριστικών πρακτόρων της περιοχής της Λομβαρδία και των κυριότερων Μ.Μ.Ε. της Ιταλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15.02.2012.

Τέλος, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στο Μιλάνο και με την Ένωση Επιχειρηματιών της περιοχής  BRERA (κοσμοπολίτικη περιοχή στο κέντρο της πόλης δίπλα από το θέατρο LA SCALA) συμβάλλει με υλικό του στη διακόσμηση δέκα καταστημάτων της περιοχής με ελληνικά τοπία (φωτογραφικό υλικό + τουριστικά έντυπα), happenings με την παρουσίαση Ελληνικών παραδοσιακών χορών από χορευτική ομάδα της Ελληνικής Κοινότητας της πόλης ΠΑΡΜΑ, ενώ γκαλερί τέχνης της περιοχής θα παρουσιάσουν εμπνεύσεις Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στην ΒΙΤ 2012 θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να αγγίξουν τις 100.000, μεταξύ αυτών 60.000 tour operators και τουριστικοί πράκτορες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη