Ο Δήμος Θήρας τιμά τη Μαρίζα Κωχ

Εκδήλωση προς τιμήν της Μαρίζας Κωχ, για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι, έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θήρας για την Κυριακή 14 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα.

Ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος θα ανακηρύξει την κα Μαρίζα Κωχ σε Επίτιμο Δημότη Θήρας, ενώ το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, που έχει τιμήσει την Μαρίζα Κωχ για το μουσικοπαιδαγωγικό της έργο, θα συνοδεύσει με την ομάδα “Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι” τη μουσική εκδήλωση που θα ακολουθήσει.

Για το λαογραφικό βιβλίο του νησιού με τίτλο Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης, που έχει γράψει η Μαρίζα Κωχ, θα μιλήσει η κα Ειρήνη Κωχ, αναβιώνοντας την εποχή στην οποία αναφέρεται το βιβλίο. Εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου θα προλογίσει η Επίκουρη Καθηγήτρια Ζωή Διονυσίου.

Στη μουσική εκδήλωση εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Ομάδας “Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι” συμμετέχουν οι φοιτητές: Νικόλας Γεωργίου, Βασιλική Διαβάτη, Μάνθος Δαμίγος, Σοφία Καλογρούλη, Βίλμα Κατσέλη, Κλειώ Κωνσταντάκου, Χριστίνα Λιάνου, Χάρης Πανδής, Μαρίνα Παπαγεωργίου, Ευτύχιος Σελεάρης και Λεωνίδας Φιλόπουλος.

Κυριακή 14/4 | Ώρα 19:00 | Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη