14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γ. Χατζηγιαννάκης στο Sani Gourmet

Share

Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης θα παρουσιάσει στο SANI GOURMET, στη Χαλκιδική, την πρακτική των 100 μιλίων, εφαρμοσμένη στο νησί της Σαντορίνης. Μαζί με τον Νίκο Μπούκη στις 14,15,16/05 στο SEA YOU UP θα δημιουργήσουν υπέροχες γεύσεις.

Ο Χατζηγιαννάκης είχε δυο μεγάλες αγάπες: το φαγητό και τη Σαντορίνη. Ήταν μεγάλη τύχη που κατάφερε να τις συνδυάσει, ανοίγοντας το 1986 το εστιατόριο Σελήνη στα Φηρά, με κεντρικό άξονα την τοπική κουζίνα. Και ακόμα μεγαλύτερη η απήχηση της οποίας έτυχε αυτό από την πρώτη στιγμή, ταξιδεύοντας τη φήμη του σε όλο τον κόσμο.

Ιδρυτικό μέλος ο ίδιος του «Αρχέστρατου», του «SlowFood», της «Ένωσης Ελλήνων Οινοχόων» και του «Συλλόγου Εστιατόρων Σαντορίνης», δουλεύει ακάματα για την προβολή των προϊόντων του νησιού, πιστός πάντα στο δόγμα ότι ο τουρισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για την προώθησή τους, ενώ παράλληλα με το εστιατόριο διοργανώνει όλα αυτά τα χρόνια μαθήματα μαγειρικής, γαστρονομικά events, εκθέσεις, δεξιώσεις…

Το 2010 μετέφερε τη Σελήνη από τα Φηρά στον Πύργο, εμπλουτίζοντάς την με ένα wine bar, delicatessen καθώς και café-patisserie.

Φέτος, ξεκινάει συνεργασία με τον chef Νικόλαο Μπούκη, ο οποίος μετά από μακρά εμπειρία σε εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο πλάι καταξιωμένων συναδέλφων του, αναλαμβάνει να οδηγήσει τη δημιουργική γαστρονομία της Σελήνης ένα ακόμα βήμα παραπέρα.

Πηγή: Σελίδα SANI GOURMET στο Facebook.

Αναλυτικές πληροφορίες για το SANI GOURMET στη διεύθυνση: http://www.sanigourmet.gr

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη