Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης στη Σαντορίνη

zorzos-leivadarou-leontaritisΣτη Σαντορίνη βρέθηκε ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιωργος Λεονταρίτης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά της Επαρχίας Θήρας.

Σκοπός της περιοδείας του κ. Λεονταρίτη, τον οποίο συνόδευε η νέα Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου, ήταν σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου η γνωριμία με τις τοπικές αρχές, η καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά και η εξεύρεση λύσεων στα θέματά τους με τελικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των νησιωτών.

Στη Σαντορίνη ο κ. Λεονταρίτης και η κα Λειβαδάρου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζωρζο και είχαν μια εκτενή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το νησί, με κυριότερα τη διαχείριση των απορριμμάτων και το ακτοπλοϊκό.

Μετά το τέλος της περιοδείας ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: “Οι συναντήσεις μου με τις τοπικές αρχές έγιναν σε άριστο κλίμα και ενδεικτικό είναι πως οι δήμαρχοι και οι τοπικοί φορείς έδειξαν ικανοποίηση για το γεγονός ότι η περιφερειακή αρχή βρέθηκε κοντά τους προκειμένου να ενημερωθεί για όλα όσα τους απασχολούν, αλλά και να δώσει λύσεις όπου είναι εφικτό, πριν από την επίσημη ανάληψη καθηκόντων της την 1η Σεπτεμβρίου. Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά το πλείστον στα νησιά μας είναι : το δίκτυο των βιολογικών καθαρισμών, η διαχείριση των απορριμμάτων, η συντήρηση των αφαλατώσεων, το αποχετευτικό, οι λιμενικές εγκαταστάσεις και η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών. Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητά μας, όπως εξάλλου έχει δηλώσει και ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Θα συνεχίσω τις επαφές μου στα νησιά των Κυκλάδων ώστε καμία μέρα να μην πάει χαμένη και να εξευρεθούν λύσεις βιώσιμες για τα προβλήματα των νησιωτών μας”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη