Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM

crpmΣτη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM παρέστη εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και τη Νέα Περιφερειακή Αρχή ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Η συνεδρίαση έγινε στις 26-27 Ιουνίου 2014, στην Ιταλία, στην Περιφέρεια Βένετο.

Συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία των Περιφερειών της Μεσογείου, τις μακροπεριφερειακές στρατηγικές, τις πολιτικές για τη νεολαία και θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τον βιώσιμο τουρισμό.

kokkinos_cprm

Ο κ. Κόκκινος, σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, εκφράζοντας την πολιτική βούληση του νέου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και της νέας Περιφερειακής Αρχής που αναλαμβάνει καθήκοντα στις 1/9/2014, επισήμανε ότι “η συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών της Μεσογείου, η κοινή στόχευση και οι ενέργειες που θα γίνουν μπορούν να άρουν προβλήματα και αδιέξοδα που ταλανίζουν τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Οι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που θα φτάσουν στα κέντρα αποφάσεων της Ε.Ε. μπορούν να συμβάλουν στη θετική έκβαση των ζητημάτων που απασχολούν τη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής.

“Ο νέος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η νέα Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι αποφασισμένοι με συνεπή και συνεχή συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στις Επιτροπές της CRPM να προωθήσουν τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νησιωτικό σύμπλεγμα Νοτίου Αιγαίου, την Ελλάδα και τις παράκτιες και νησιωτικές περιφέρειες. Επιδιώκουμε συνεργασία και λύσεις στα ζητήματα που προωθούν την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών”, καταλήγει το Δελτίο Τύπου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη