Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας, του ΔΑΠΠΟΣ και του Μεγάρου Γκύζη συνεχίζονται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με την παράσταση “Ο Καραγκιόζης στον μπερντέ και στη σκηνή”.

Ο Θίασος Σκιών “Σκιές & Γέλια” της Ζωής Μαρίνου και ο εμψυχωτής του ρόλου του Καραγκιόζη, εδώ και είκοσι χρόνια, Τάκης Βαμβακίδης, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που παντρεύει τη μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή! Με τη μοναδική γυναίκα καραγκιοζοπαίχτη Ζωή Μαρίνου, αλλά και τον Τάκη Βαμβακίδη που εμφανίζεται ζωντανά στην σκηνή ως Καραγκιόζης, η παράσταση διασκεδάζει, συγκινεί και συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Με ρεπερτόριο που βασίζεται στις κλασσικές διαχρονικές ιστορίες του Θεάτρου σκιών, διανθισμένες με ατάκες και αυτοσχεδιασμούς που τις επικαιροποιούν στο σήμερα, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, με τον αυθορμητισμό και το μοναδικό χιούμορ τους, διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδιά με τον Τάκη Βαμβακίδη και κάθε παιδί παίρνει δώρο μια φιγούρα θεάτρου σκιών.

Ώρα έναρξης: 20:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

Print Friendly, PDF & Email