“Ο Μάγος του Οζ” την Τρίτη στην Κάναβα Ρούσσος

magos_tou_oz_afissa
κλικ για μεγέθυνση

Την Τρίτη 4 Αυγούστου, ώρα 21:00, στην Κάναβα Ρούσσος, η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ “Ο Μάγος του Οζ”, μια από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στον κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

Σχετικά με το έργο
Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του Οζ με στόχο να φτάσουν στην αστραφτερή Σμαραγδούπολη, η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκηδες. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον Μάγο του Οζ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια… ένα από αυτά και της κακιάς νεράιδας, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της καλής νεράιδα Γκίλντα!

Παίζουν οι: Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας, η μουσική που απογειώνει την παράσταση είναι του Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ οι χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου. Τα 25 εκπληκτικά κοστούμια σχεδίασε η Σήλια Δεμίρη, ενώ τα 4 σκηνικά φιλοτέχνησε ο Αντώνης Βαλής.

Είσοδος: 10 ευρώ – Προπώληση εισιτηρίων στα 8 ευρώ από την Κάναβα Ρούσσος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη