Ο μύθος της Ατλαντίδας ζωντανεύει στο Lost Atlantis Experience

Το καινοτόμο μουσείο τεχνολογίας Lost Atlantis Experience συνεχίζει και φέτος με επιτυχία την πορεία του στον πολιτιστικό τομέα της Σαντορίνης! Καθημερινά, εκατοντάδες επισκέπτες βιώνουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το μουσείο, μέσα από τις αφηγηματικές του εκθέσεις, τις καινοτόμες νέες παραγωγές του και την αναβαθμισμένη 9D προβολή, διαθέσιμη κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 19:00, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η Ατλαντίδα, η πιο διάσημη μυθολογική πόλη στον κόσμο, έχει συνδεθεί με πολλές περιοχές, αλλά η Σαντορίνη και η τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που σημειώθηκε στο παρελθόν αποτελούν την πιο πιθανή εξήγηση του μύθου.

Απολαύστε ένα ταξίδι στην ελληνική Ιστορία, Μυθολογία, Φιλοσοφία και Γεωλογία. Στο μουσείο, με τη χρήση σύγχρονων καινοτόμων τεχνολογιών, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον μύθο της Ατλαντίδας, να μάθετε πώς συνδέεται με το νησί της Σαντορίνης και να βιώσετε την κατακλυσμική καταστροφή της από το ηφαίστειο. Μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως διαδραστικός τοίχος και πάτωμα, επαυξημένη πραγματικότητα, ολογράμματα και 9D προβολή, σας περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία!

Παράλληλα, συνεχίζονται και φέτος οι συνεργασίες και επισκέψεις από ελληνικά αλλά και διεθνή πανεπιστήμια.

“Στόχος να εμπνεύσουμε την περιέργεια, να προάγουμε τη δημιουργικότητα και να αναζωογονήσουμε το πάθος για την γνώση και την καινοτομία στους επισκέπτες όλων των ηλικιών”, τονίζει η ομάδα του μουσείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μουσείου: www.lost-atlantis.com.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη