O Οbama ανοίγει σελίδα και λέει “hello” στο Facebook

obamapagefbΈξι μήνες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού του στο Twitter τον περασμένο Μάιο, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι από χθες (9/11) ο πρώτος εν ενεργεία Πρόεδρος των ΗΠΑ με προσωπική σελίδα στο Facebook.

Η πρώτη ανάρτηση του Ομπάμα αφορούσε στην ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της κλιματικής αλλαγής “Πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον όμορφο πλανήτη μας για τα παιδιά και τα εγγόνια μας”, λέει ο Ομπάμα σε  βίντεο που γυρίστηκε σε μια από τις τακτικές βόλτες του, πριν το βραδινό φαγητό, στον κήπο του Λευκού Οίκου.

“Ο Πρόεδρος έχει δεσμευτεί να κάνει την κυβέρνησή του, την πιο ανοιχτή και συμμετοχική στην ιστορία και αυτή η σελίδα θα προσφέρει στους Αμερικανούς έναν νέο χώρο για να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τον Πρόεδρο για θέματα που ενδιαφέρονται πιο πολύ” δήλωσε η Kori Schulman, αναπληρώτρια διευθύντρια ψηφιακής στρατηγικής του Λευκού Οίκου, αναγγέλοντας τη σελίδα του Ομπάμα στο Facebook.

Η νέα ψηφιακή παρουσία του Λευκού Οίκου έρχεται σε μια εποχή όπου το 63% των Αμερικανών δηλώνει ότι το Facebook και το Twitter είναι οι πηγές πληροφόρησης σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το ερευνητικό κέντρο Pew.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη