“Ο παπουτσωμένος γάτος” την Πέμπτη 22/8 στη Σαντορίνη

Η παιδική θεατρική παράσταση “Ο Παπουτσωμένος Γάτος – Παιχνιδιάρης και στιλάτος!”, σε σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη, έρχεται την Πέμπτη 22/8 στη Σαντορίνη για δύο παραστάσεις.

Το κείμενο είναι μια κεφάτη μεταγραφή του αγαπημένου κλασικού παραμυθιού, που προορίζεται για ένα νεανικό κοινό (και όχι μόνο). Εμπλουτισμένο με σύγχρονα νοήματα και θέματα, με ένα ύφος παιγνιώδες, με αστείρευτο χιούμορ και με την παρεμβολή τραγουδιών, ο θεατής ανακαλύπτει τον κόσμο της ειρήνης και του πολέμου, τη σημασία της αλληλεγγύης, της αγάπης, της φιλίας, της ειλικρίνειας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Δημιουργεί δηλαδή ένα αντιπολεμικό έργο, που αναδεικνύει την επίκαιρη σημασία αυτών των θεμάτων και τη δύναμη της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χαρακτήρων, προσφέροντας ψυχολογικό βάθος στην πλοκή, καθώς μας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο όπου η αλήθεια είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Στο ταξίδι τους αυτό, ο παπουτσωμένος γάτος και το αφεντικό του, ανακαλύπτουν ότι η εξυπνάδα, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία είναι τα κλειδιά για τη σωτηρία όλων.

Πρωταγωνιστούν: Ίρις Ανδριοπούλου, Χοβίκ Καραμπετιάν, Μανώλης Κονταξάκης, Βαγγέλης Μπαζάκος, Θαλής Πολίτης 

Πέμπτη 22/8 | Ώρες παραστάσεων: 19:30 και 21:00 | Κινηματογράφος Villaggio, Καμάρι | Εισιτήρια στο ταμείο του κινηματογράφου και στο more.com | Γενική είσοδος: 12 ευρώ – ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη