Ο Πήτερ Παν την Παρασκευή στη Σαντορίνη

Ανακαλύπτοντας ξανά τη χαμένη αθωότητα και πετώντας στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά, και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ!

Το “Θέατρο του Βορρά” αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα βρίσκεται στη Σαντορίνη, σηματοδοτώντας την έναρξη των θερινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”. Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών θα ζωντανέψει στο Λύκειο Φηρών, στις 21:00, σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ.

Η ιστορία ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Παν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χουκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι.

Παρασκευή 7/7 | Ώρα: 21:00 | Λύκειο Φηρών | Είσοδος: 10 ευρώ

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη