Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θήρας κατά του Δημάρχου

Ανάρμοστη συμπεριφορά καταλογίζει στον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θήρας, την οποία όπως λέει δε θα εξέδιδε εν μέσω προεκλογικής περιόδου αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων, όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ρώτησε μία εκ των υποψηφίων με την παράταξη του Δημάρχου σχετικά με την τοποθέτησή της σε υπηρεσία του δήμου, χωρίς να έχει γίνει σχετική πρόσληψη. Η απάντηση ήρθε από τον Δήμαρχο σε έντονο ύφος, εξαπολύοντας ύβρεις και απειλές κατά του Προέδρου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου.

“Απειλές και εκφοβισμοί, πρακτικές άλλων δεκαετιών, ούτε θα μας τρομάξουν ούτε θα μας κάνουν να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των εργαζομένων. Σας υπενθυμίζουμε ότι, ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του, που υπηρετούμε επάξια εμείς οι λιγοστοί υπάλληλοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός”, τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ανακοίνωσή του. Δείτε αναλυτικά όσα καταγγέλλονται εδώ.

Λαϊκή Συσπείρωση: Ψηφοθηρικοί οι σκοποί του Δημάρχου
Τη στήριξή της προς τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Δήμου Θήρας, μετά το περιστατικό, εξέφρασε η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας, καταδικάζοντας την προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου. Η Λαϊκή Συσπείρωση κάνει λόγο για “ρουσφετάκι” του Δημάρχου προς την υποψήφια του συνδυασμού του, η οποία ανήκει σε εργολάβο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και έπρεπε να προσφέρει τις υπηρεσίες της εκεί, αντί ο ίδιος να διεκδικήσει στελέχωση των υποστελεχωμένων υπηρεσιών του Δήμου με μόνιμο προσωπικό.

“Είναι άτιμο και καταδικαστέο, παραμονές των εκλογών της 8ης Οκτώβρη να εξυπηρετεί τους ψηφοθηρικούς του σκοπούς και να απειλεί τους εργαζόμενους, αυτούς που με τον ιδρώτα τους κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, υπερβάλλοντας μάλιστα εαυτόν λόγω της υποστελέχωσης, για να εξυπηρετήσουν δημότες και επισκέπτες”, σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη