Ο Γιάννης Βρούτσης στη Σαντορίνη – Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

Η προεκλογική περίοδος στη Σαντορίνη άνοιξε σήμερα Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2014 με την έλευση στο νησί του υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση. Το πρωί της Κυριακής ο κ. Βρούτσης επισκέθηκε τη Θηρασία ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας Σαντορίνης και μίλησε στους συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματος. Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε την ίδρυση γραφείου του ΟΑΕΕ στη Σαντορίνη που αποτελεί πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών του νησιού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες αναμένεται να συμμετέχει και ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του Γυμνασίου Φηρών κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας με αιχμηρή ανακοίνωσή του επιτίθεται στον κ. Βρούτση αποκαλώντας τον “υπουργό της ανεργίας και των ελαστικών σχέσεων εργασίας” ενώ υπενθυμίζει ότι τα μέλη της δημοτικής Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, στις 27 Οκτώβρίου 2012 είχαν παραιτηθεί “διαμαρτυρόμενοι για την απαξίωσή τους και τη χρησιμοποίησή τους μόνο στις προεκλογικές περιόδους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη