Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις συνολικά

Ολοκληρώθηκε το παζλ των κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων των πέντε υποψήφιων δημάρχων με τη σημερινή (15/5) ενημέρωση από τον συνδυασμό ΕΜΕΙΣ ότι η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής κου Αντώνη Κωνσταντινίδη θα γίνει (και αυτή!) αύριο Παρασκευή 16/5.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν:

Σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Σαντορίνη-Θηρασιά Ενότητα-Αλλαγή», με επικεφαλής τον κο Αντώνη Σιγάλα.

Για αύριο Παρασκευή 16 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί οι υπόλοιπες τέσσερις συγκεντρώσεις, για την «Θηραϊκή Πολιτεία», «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία», τη «Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας» και το “ΕΜΕΙΣ”.

Στις 19:00 θα γίνει συγκέντρωση υποψηφίων, μελών και φίλων της παράταξης “ΕΜΕΙΣ”,  στα γραφεία της στον Καρτεράδο (στον 1ο όροφο του κτιρίου του Super Market Δεναξά), οπότε και θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής κος Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, θα μιλήσει ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής της «Θηραϊκής Πολιτείας» κος Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος.

Στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Οινοποιείου Κουτσογιαννόπουλος, θα γίνει η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» κου Γιώργου Χάλαρη.

Για τις 20:30, στον κινηματογράφο Villaggio, έχει προγραμματιστεί και η κεντρική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας». Ομιλητές θα είναι η κα Μαρία Αργυρού, υποψήφια δήμαρχος Θήρας, ο κος Βαγγέλης Σιγάλας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και ο κος Λευτέρης Ν. Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη