Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Playland σε τουρνουά στη Μήλο

Playland_MilosΣτο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που έγινε στη Μήλο 21-24/6 συμμετείχε το αθλητικό κέντρο Playland με τρία αγωνιστικά τμήματα από τις κατηγορίες Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδες. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί θεσμό στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο σε επίπεδο ακαδημιών και συλλόγων, καθώς προσφέρει ανεκτίμητες εμπειρίες στα παιδιά που συμμετέχουν.

Η αποστολή αριθμούσε πάνω από 70 άτομα με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Playland κο Άκη Ξαγοράρη και τους καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές των παιδιών κ.κ Δημήτρη Κρεμμύδα και Ευάγγελο Τσοβαρά, καθώς και συνοδούς γονείς των 31 αθλητών.

Την ομάδα των Προπαίδων αποτελούσαν από 11 αθλητές και είχε πολύ καλή και ενθαρρυντική αγωνιστική παρουσία. Έχοντας να αντιμετωπίσουν τμήματα από συλλόγους με πολύχρονη συμμετοχή και εμπειρία από τα πρωταθλήματα των Κυκλάδων, οι Προπαίδες έδειξαν μεγάλη αγωνιστική ετοιμότητα και πολλά ψυχικά αποθέματα και γνώρισαν μόλις μια ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας Ajax Σύρου.

Η ομάδα των Τζούνιορ με 10 αθλητές επέδειξε πολύ ικανοποιητική αγωνιστική παρουσία, αφήνοντας ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον. Οι Προτζούνιορ παρουσίασαν ένα ομοιογενές και συμπαγές αγωνιστικό σύνολο, με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι ήττες που γνώρισε η ομάδα από τους αντιπάλους, ήταν με διαφορά ενός τέρματος και με την τύχη πολλές φορές να μην είναι σύμμαχός τους.

Με 10 αθλητές και μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσεης στο περσινό τουρνουά, η ομάδα των Προτζούνιορ ήρθε πρώτη στην κατηγορία της στο φετινό τουρνουά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την αγωνιστική της παρουσία και την ποιότητα των αθλητών της.

Η εικόνα της Ακαδημίας συνολικά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο κομμάτι του ήθους και της συμπεριφοράς των παιδιών, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων κρίνεται επιτυχημένη, δικαιώνοντας απόλυτα τους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου Playland και τους προπονητές των παιδιών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη