Challenge Cup: Οι πρώτοι σταθμοί στην ευρωπαϊκή πορεία των γυναικείων ομάδων βόλεϊ

Ο νικητής του Βαλκανικού Κυπέλλου πρώτος αντίπαλος του ΑΟ Θήρας

Τις αντιπάλους τους στην προκριματική φάση του Challenge Cup έμαθαν σήμερα οι ελληνικές ομάδες βόλεϊ γυναικών, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο.

Στην α’ προκριματική φάση, που θα διεξαχθεί στις 8-10/10 και στις 15-17/10, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη RSU/MSG Riga από τη Λετονία, ο Παναθηναϊκός την CSKA Sofia από τη Βουλγαρία, ο Ολυμπιακός τη Randaberg από τη Νορβηγία και ο ΑΟ Θήρας τον νικητή του Βαλκανικού Κυπέλλου. Σημειώνεται πως στο Βαλκανικό Κύπελλο γυναικών συμμετέχουν οι: Galatasaray Daikin, KV Drita Gjilan, ΠΑΟΚ και ŽOK Igman.

Σε περίπτωση που οι ελληνικές ομάδες περάσουν από την προκριματική φάση, τότε οι αντίπαλοι τους στη φάση των 32 θα είναι οι εξής:

Ολυμπιακός – Marina Kastela (Κροατία)
ΑΟ Θήρας (ή ΠΑΟΚ σε περίπτωση που κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο και αποκλείσει στη συνέχεια τον ΑΟ Θήρας) – Wiesbaden (Γερμανία)
ΑΕΚ – Benfica (Πορτογαλία)
Παναθηναϊκός – Sevilla (Ισπανία)

Η Θέτιδα θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στη φάση των 32, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7/11 και στις 12-14/11, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Friso Sneek από την Ολλανδία και Torshavn από τα Νησιά Φερόε.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη