Οι θέσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας για τα τέλη καθαριότητας και ύδρευσης

Τις θέσεις του για το θέμα των τελών καθαριότητας και ύδρευσης έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Θήρας, ενόψει της συνεδρίασης της Παρασκευής 8/12 κατά την οποία θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και τα συγκεκριμένα θέματα.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος αναφέρει τα παρακάτω:

“Στα θέματα του Δ.Σ. της 8/12/2023 υπάρχουν και οι προτάσεις για τις επικείμενες αυξήσεις των τελών καθαριότητας και ύδρευσης.

Ο Σύλλογός μας με βάση την αρχή της ισονομίας αλλά και της δικαιοσύνης, έχει αποφασίσει την εφαρμογή δικαίων τρόπων είσπραξης των αντίστοιχων τελών στη βάση του Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Διαφωνούμε στην οριζόντια αύξηση των τελών και προτείνουμε στον Δήμο να βρει τον τρόπο χρέωσης ανά καταναλωτή, ώστε ο επιχειρηματίας που ρυπαίνει περισσότερο να πληρώνει και περισσότερα από αυτόν που ρυπαίνει λιγότερο.

Προτείνουμε τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο των απωλειών νερού, οι οποίες δυστυχώς επιβαρύνουν τον σωστό καταναλωτή.

Ο Σύλλογός μας δεν διαφωνεί με την όποια αύξηση τελών, εάν και εφόσον η προσφερόμενη ποιότητα αναβαθμιστεί προς το καλύτερο για μια Σαντορίνη κόσμημα σε όλα της τα σημεία”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη