Οινοπαρουσίαση: Σειρά Ατλαντίς από το Κτήμα Αργυρού

Η σειρά Ατλαντίς του Κτήματος Αργυρού αποτελείται από ένα λευκό, ένα ροζέ και ένα κόκκινο κρασί. Εκμεταλλευόμενη τη δυναμική του αμπελώνα και την τεχνογνωσία της, η ομάδα του οινοποιείου δημιούργησε τη σειρά Ατλαντίς, χωρίς να παρεκκλίνει καθόλου από τις υψηλές προδιαγραφές που διέπουν όλα τα κρασιά του Κτήματος Αργυρού. Πρόκειται για κρασιά που μπορούν να συνοδεύσουν καθημερινά πιάτα, προσφέροντας μια εξαιρετική σχέση ποιόητας-τιμής.

Atlantis Λευκό
Το Atlantis λευκό παράγεται από ασύρτικο, αηδάνι και αθήρι. Έχει λαμπερό κίτρινο χρώμα και διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών, λεμοανθών και εξωτικών φρούτων. Η οξύτητα του ασύρτικου του προσδίδει φρεσκάδα, σώμα και ευχάριστη επίγευση.

Μπορείτε να το σερβρίρετε στους 8-10 °C, συνοδεύοντας τυπικά πιάτα ελληνικής κουζίνας, ψάρια και θαλασσινά. Παλαιώνεται μέχρι 3 έτη.

Atlantis Ροζέ
Το Atlantis ροζέ παράγεται από 80% ασύρτικο και 20% μανδηλαριά. Ο κυριάρχος χαρακτήρας του ασύρτικου δίνει φρεσκάδα και νεύρο, ενώ η μανδηλαριά προσθέτει φρούτο και αρμονία. Έχει τριανταφυλλί χρώμα και αναδύει αρώματα φράουλας και κερασιού. Ελαφρύ σώμα και ευχάριστη επίγευση.

Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ζυμαρικά και κοτόπουλο με ελαφριές σάλτσες. Σερβίρεται στους 8-10 °C και είναι καλύτερα να το απολαύσετε φρέσκο.

Atlantis Ερυθρό
Το Atlantis ερυθρό παράγεται από 90% μανδηλαριά και 10% μαυροτράγανο. Φρουτώδες και ταννικό, το κρασί αυτό συνδυάζεται με πληθώρα πιάτων με βάση το κρέας. Έχει χρώμα βαθύ κόκκινο, με γλυκά αρώματα κόκκινων φρούτων και μαρμελάδας που συνοδεύονται από μια απαλή αίσθηση μπαχαρικών και ψημένου ξύλου.

Σερβίρεται στους 14-16 °C και μπορεί να παλαιωθεί για μέχρι 6 χρόνια.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη