Οινόραμα και Ελαιοτεχνία 7-10 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα

Από κοινού πραγματοποιούνται, 7-10 Μαρτίου 2014 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, στην Αθήνα, η 12η έκθεση οίνων και αποσταγμάτων Οινόραμα και η 6η έκθεση ελιάς και ελαιολάδου Ελαιοτεχνία.

logo-OINORAMA-2014-1Φέτος το Οινόραμα κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αφού η πρώτη φορά που οργανώθηκε ήταν το 1994, προπονητικό κέντρο για αθλητές, στο «κλειστό του ΟΑΚΑ». Στη συνέχεια το Οινόραμα φιλοξενήθηκε στο MEC και στο ΕΚΕΠ και φέτος, για πρώτη φορά, μετακομίζει στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας. Στα 20 αυτά χρόνια το Οινόραμα εισήγαγε πολλές καινοτομίες στο χώρο της οργάνωσης εκθέσεων και ειδικότερα στην προβολή του κρασιού. Οι καινοτομίες αυτές επηρέασαν θετικά και καθοριστικά την εξελικτική πορεία του ελληνικού κρασιού και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάπτυξή του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της εστίασης παρουσιάζει η Δευτέρα 10/3, ημέρα αφιερωμένη στη θέση του κρασιού στο εστιατόριο, με συζητήσεις, διαλέξεις και σεμινάρια. 

Αναλυτικές πληροφορίες για το Οινόραμα είναι διαθέσιμες εδώ: www.oenorama.com

eleothniaΣτην Ελαιοτεχνία, που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο, τις ίδιες μέρες, θα πρωταγωνιστήσουν το λάδι, η ελιά και τα σχετικά μηχανήματα και εφόδια. Ο ελαιοκομικός τομέας απασχολεί και ενδιαφέρει χιλιάδες ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, εμπόρους κλπ με την Ελλάδα να αποτελεί την τρίτη ελαιοπαραγωγό χώρα στον κόσμο.

Η έκθεση Ελαιοτεχνία αφορά στην παραγωγή, στη μεταποίηση, στην τυποποίηση, στη διανομή, στην προώθηση, στη γαστρονομία του εαλιόλαδου και της ελιάς.

Αναλυτικές πληροφορίες για την Ελαιοτεχνία είναι διαθέσιμες εδώ: www.eleotexnia.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”71″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη