Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο στο Final 4 της Σαντορίνης

Το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών έχει ακόμη πολύ δρόμο, καθώς θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Απριλίου στη Σαντορίνη, κι όπως τόνισαν οι τέσσερις προπονητές των ομάδων που θα συμμετάσχουν, οποιαδήποτε εκτίμηση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παρακινδυνευμένη.

“Υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να δούμε τι θα συμβεί στη Σαντορίνη, ενώ έχουμε μπροστά μας την άλλη εβδομάδα το μεταξύ μας παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα του Ολυμπιακού που είναι εξίσου σημαντικό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το ματς του Κυπέλλου”, είπε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς Γιάννης Λάιος ο οποίος δεν έκρυψε τις βλέψεις που έχει η ομάδα του μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί: “Με την πορεία που έχουμε κάνει πιστεύω ότι τα κορίτσια έχουν δείξει ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο και φυσικά το Κύπελλο αποτελεί στόχο για εμάς. Όσον αφορά την κλήρωση δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία. Ούτως ή άλλως αν θέλεις να κερδίσεις τον τίτλο πρέπει να κάνεις δύο μεγάλες νίκες”.

Από την πλευρά του ο Τέλης Σωτήρχος αρχικά ευχήθηκε: “μετά τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε την περασμένη διετία να.. τριτώσει το καλό” και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ξέραμε ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς κι η ΑΕΚ θα είναι οι βασικοί ανταγωνιστές μας, μάθαμε ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε την ομάδα της Κηφισιάς για να φτάσουμε στον τελικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως φάνηκε στο ματς του πρώτου γύρου. Για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αφού οι διαφορές μεταξύ των τριών ομάδων είναι πολύ μικρές και το Κύπελλο θα πάρει η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη ημέρα και θα δείξει τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα”. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος και στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Κηφισιάς τόνισε: “Είναι διαφορετικό ματς απ’ αυτό του Κυπέλλου, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας δεν παύει να είναι ένα ματς με μια ομάδα την οποία θα βρούμε μπροστά μας πέρα από το Κύπελλο και στους ημιτελικούς των play offs, οπότε έχει τη δική του σημασία”.

Στο άλλο ζευγάρι η πρωταθλήτρια (και αήττητη εντός συνόρων φέτος) ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ηρακλή.
“Από τη στιγμή που έχεις ως στόχο το Κύπελλο, μ’ όποιον κι αν παίξεις πρέπει να κάνεις δύο νίκες για να το κατακτήσεις. Σίγουρα είναι θετικό το ότι παίζουμε με τον Ηρακλή, αλλά μ’ όποια ομάδα κι αν παίζεις δεν πρέπει να έχεις έπαρση”, τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου και συμπλήρωσε: “Η καλή και σοβαρή ΑΕΚ δεν φοβάται… Κι αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι μετά το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ να φέρουμε στον σύλλογο και το Κύπελλο”.

Στον Ηρακλή γνωρίζουν ότι αποτελούσαν την ομάδα που επιθυμούσαν ως αντίπαλο οι άλλοι τρεις φιναλίστ με τον Παναγιώτη Καλπάκη να λέει με χιουμοριστική διάθεση: “Εμείς δεν είχαμε καμία προτίμηση, αφού όποια ομάδα κι αν βρίσκαμε ως αντίπαλο το ίδιο δύσκολο θα ήταν”. Ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε την ΑΕΚ “ως την καλύτερη ομάδα, κάτι που φαίνεται κι από τη βαθμολογία, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο κι η αλήθεια είναι ότι είμαστε η πιο ‘επικίνδυνη’ ομάδα, αφού δεν έχουμε κανένα άγχος”.

Πηγή: www.volleyball.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη