20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Τένις στη Σαντορίνη

Share

tournoua_tennis_telikos_mono
Οι φιναλίστ του τελικού στο μονό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Τένις στη Σαντορίνη, το οποίο διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Playland από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Ένα τουρνουά, που όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, είχε μόνο νικητές, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τους αγώνες τους και σίγουρα ένιωσαν βελτιωμένοι τενιστικά μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη για τους περισσότερους εμπειρία!

Στο αγωνιστικό μέρος ο μεγάλος τελικός τελείωσε με νικητή τον Γιώργο Κουκουλά απέναντι στον Δημήτρη Παρίδη με 2-0 σετ. Στο διπλό ο τελικός είχε νικητές το ζευγάρι Ντία Δημητρούκα/Γιάννη Δεμερτζίδη με αντιπάλους τους Γιώργο Τόνα/Δημήτρη Παρίδη. Ο αγώνας κρίθηκε στο tiebreak. Τέλος στο ζευγάρι του τελικού του 2ου ομίλου (playout) νικητής ήταν ο Γιώργος Παχίδης απέναντι στον Νίκο Νάκα που αποσύρθηκε στο 2ο σετ.

Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά ήταν οι Άκης Ξαγοράρης (Playland), Γιάννης Δεμερτζίδης (προπονητής), Ηλίας Πούλης (αθλητής). Στους αγώνες έλαβαν μέρος 32 αθλητές στο μονό και 12 ομάδες των 2 αθλητών στο διπλό. Όλοι οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

tournoua_tennis_telikos_diplo
Τα ζευγάρια του τελικού στο διπλό

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη