Ολοκληρώθηκε το “Summer Class 2024” του Δήμου Θήρας

Με ένα μεγάλο πάρτι, πολλά χαμόγελα, τραγούδι και χορό ολοκληρώθηκε για φέτος το “Summer Class Δήμου Θήρας”, το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Θήρας και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός “ΘΗΡΑ – ΣΑΦΙ ΑΕ”. Για δύο συνεχόμενους μήνες το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης φιλοξένησε δεκάδες παιδιά, τα οποία έγιναν μέλος της πιο διασκεδαστικής παρέας του καλοκαιριού. Μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας, πολεμικές τέχνες, γυμναστική, θέατρο, μουσική, εικαστικά ήταν μόνο ένα μέρος από τις δραστηριότητες των παιδιών, ενώ το φετινό πρόγραμμα περιλάμβανε επιπλέον και αρκετές εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και μέρη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μικρούς επισκέπτες.

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θήρας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην καθημερινή λειτουργία και την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων του φετινού Summer Class και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις υπηρεσίες του Δήμου Θήρας που μετά την κατάργηση του Νομικού Προσώπου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί έγκαιρα το “Summer Class”, όπως και τον κο Αντώνη Γάκη, τους προπονητές, τους εκπαιδευτές και τους εργαζόμενους του Τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού που φρόντισαν για την άρτια οργάνωσή του.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή τους την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, τον Αθλητικό Σύλλογο Πάνθηρας Σαντορίνης, το Σύλλογο Πυγμαχίας “Santorini’s Fighters”, τον Αθλητικό Σύλλογο “Βασιλιάς Θήρας”, τη Θεατρική Ομάδα Θήρας “Εν Οδώ”, τη σχολή χορού Μηνδρινού Αντριάνα, τον μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας κο Μάικ Γεροντάκη, την χοροδιδάσκαλο του Δήμου Θήρας κα Σταματίνα Ξιάρχου, τον κο Μενδρινό Χρήστο, την σκιτσογράφο κα Λιάνα Δενεζάκη, τον ηθοποιό κο Αλέξη Γεωργούλη και τους Ξεναγούς Θήρας. 

Ακόμα, ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τον τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV, τον ραδιοφωνικό σταθμό Santorini 106,4 fm, το Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος, την Κάναβα Λυγνού, το ΚΤΕΛ Θήρας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, το Μουσείο Ακρωτηρίου και τα καταλύματα Muses Collection.

Ξεχωριστά όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ελπίζοντας πως καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για μία εκπαιδευτική, ουσιαστική και κυρίως διασκεδαστική καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών σας. 

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο “Summer Class Δήμου Θήρας”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη