Ομάδα Κινέζων Tour Operators και δημοσιογράφων στη Σαντορίνη

Fam Trip εννέα Κινέζων Tour Operators θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου σε Αθήνα, Κρήτη, Σαντορίνη και Χίο. Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων κινεζικών Tour Operators αναμένεται να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες του τουρισμού, πραγματοποιώντας παράλληλα τουριστικές συμφωνίες.

H ζήτηση από Κίνα για Ελλάδα στον τουρισμό τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αύξηση 30% και εκτιμάται ότι το 2016 παρά την κρίση η αύξηση θα είναι στο 40% σε σχέση με πέρυσι. Υπολογίζεται ότι το 2016 θα έρθουν στην Ελλάδα περίπου 120.000 Κινέζοι τουρίστες.

Η ομάδα των Tour Operators, στην οποία συμμετέχουν και δύο δημοσιογράφοι από μεγάλα μέσα της Κίνας, θα βρίσκεται στην Σαντορίνη την Παρασκευή 27 Μαΐου και θα πραγματοποιεί συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού στις 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΑΠΠΟΣ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις συναντήσεις, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 17/5 στο email press@1353.syzefxis.gov.gr. Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και πληροφοριακό/διαφημιστικό υλικό στα κινέζικα (αν είναι διαθέσιμο) ή στα αγγλικά.

Την μετακίνηση της ομάδας από Σαγκάη-Αθήνα-Σαγκάη και τη φιλοξενία στην Αθήνα έχει αναλάβει ο ΕΟΤ. Η φιλοξενία στη Σαντορίνη είναι εξασφαλισμένη από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη