Στο πλαίσιο της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης, ο ΔΑΠΠΟΣ οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες χαλάρωσης για μαμάδες “Relax Mammy” και ομάδες χαλάρωσης για γυναίκες “Relax Girl”.

Πρόκειται για ομάδες γυναικών που έχουν σκοπό την υποστήριξη, την συνειδητοποίηση και την ενημέρωση σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, συναισθημάτων και ανατροφής. Τα θέματα αυτά προσεγγίζονται μέσα από διαφόρες οδούς όπως συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, παίξιμο ρόλων, κ.α, υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ψυχικής υγείας Γωγώς Αγιαννιωτάκη. Προϋπόθεση συμμετοχής στην ομάδα είναι η δέσμευση της εχεμύθειας και η τακτική παρακολούθηση των εβδομαδιαίων συναντήσεων.

Να σημειωθεί ότι το “Relaχ Girl” και το “Relax Mammy” δεν είναι ούτε ψυχοθεραπευτική, ούτε θεραπευτική ή διαγνωστική ομάδα και ούτε ασχολείται με ψυχοπαθολογικά ζητήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γυμναστική, γιόγκα ή διαλογισμό.


Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. Θα δημιουργηθούν τρία τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα 12 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να προσκομίσουν κατά την έναρξη των προγραμμάτων τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή την φετινή αθλητική ταυτότητα.

Αναλυτικά τα προγράμματα που θα δημιουργηθούν είναι τα εξής:

Relax Mammy 1 (αρχάριες): κάθε Τρίτη 10:00-11:30
Relax Mammy 2 (προχωρημένες): κάθε Τρίτη 11:30-13:00
Relax Girl 1 (αρχάριες): κάθε Δευτέρα 18:00-19:30

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Γωγώ Αγιαννιωτάκη στο τηλέφωνο 6951817881 (ώρες 08:30-18:30).

Print Friendly, PDF & Email