15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ώρα ημιτελικών για τον ΑΟ Θήρας το Σάββατο

Share

Στην μάχη των play off ρίχνεται αύριο Σάββατο 8 Απριλίου ο ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Μ. Μερκούρη, στον Ρέντη. Η πρόκριση για τον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες με τον ΑΟ Θήρας που τερμάτισε 4ος στην κανονική περίοδο να έχει το μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό που τερμάτισε στην 1η θέση.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει στο ΔΑΠΠΟΣ στις 19/4, ενώ αν χρειαστεί και τρίτος, αυτός θα γίνει στις 22/4, πάλι στο γήπεδο του Ρέντη.

[adning id="140783"]

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία φέτος και στην Ευρώπη και έχει προκριθεί στην τελική φάση του Challenge Cup, θα έχει διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην τουρκική Bursa BBSK στις 12/4 (εντός έδρας) και στις 15/4 (εκτός έδρας).

Στον αγώνα του Σαββάτου ο ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί χωρίς τις τραυματίες Μεταξά και Όστοϊτς, ενώ θα στερηθεί και τις οδηγίες του προπονητή Απόστολου Οικονόμου που επίσης τραυματίστηκε και υποβλήθηκε πριν λίγες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση. Με αφορμή την έναρξη της α’ φάσης των play off ο κος Οικονόμου δήλωσε: “Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του πορεία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον τελικό, αφού κάτι τέτοιο θα είναι τεράστιο κέρδος για το ελληνικό βόλεϊ. Εμείς από τη μεριά μας, καλούμαστε να τον αντιμετωπίσουμε ξέροντας ότι είναι στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, παρα τις ελλείψεις μας για ακόμα ενα παιχνίδι, να παίξουμε στα όριά μας, ετσι ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε αυτή τη σειρά των αγώνων”.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Σωτήρης Γκότσης.

[adning id="140783"]

Το δεύτερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι Παναθηναϊκός-Πανναξιακός, με την ομάδα της Νάξου να έχει σπάσει το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού παίρνοντας εκτός έδρας νίκη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα διεκδικήσουν την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή στις τρεις νίκες.

Θυμίζουμε ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Η 1η της τελικής κατάταξης θα παίξει στο Champions League, η 2η στο CEV Cup, ενώ η 3η και η 4η στο Challenge Cup.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη