Παγκόσμια διάκριση για την Caldera Yachting στα Luxury Travel Guide Global Awards 2017

Η Caldera Yachting τιμήθηκε με το βραβείο “Charter Company of the Year – Global Award Winner 2017” από τα “Luxury Travel Guide Awards”, κατατάσσοντας την εταιρία στους καλύτερους του κόσμου. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 6 Νοεμβρίου και φιλοξενήθηκε στο Hilton Waldorf σε μία ιδιαίτερα εορταστική και λαμπερή βραδιά, παρουσία εκπροσώπων του τουρισμού από όλο τον κόσμο και δημοσιογράφων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιάννης Ματθαίος παρέλαβε το βραβείο επισημαίνοντας τη σημαντικότητα αυτής της διάκρισης, όχι μόνο για την εταιρία αλλά και για την Ελλάδα και τη Σαντορίνη, που την ανεβάζουν στο υψηλότερο βάθρο. “Αναγνωρίστηκε ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας, το όραμα και η αγάπη μας για έναν προορισμό που κάνουμε τους επισκέπτες μας, μέσα από την δουλειά μας, να τον λατρέψουν και να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις. Για εμάς αποτελεί δέσμευση το να συνεχίσουμε να δημιουργούμε εμπειρίες στη μοναδική μας Σαντορίνη”.

Η εταιρία αξιολογήθηκε και κρίθηκε από επιτροπή ως η καλύτερη στην κατηγορία Charter Company of the Year Global Award Winner 2017, μετά από την πρώτη διάκρισή της ως Charter Company of the Year 2017 για την Ελλάδα. Στα Global Awards ως ο κάτοχος του τίτλου εκπροσώπησε την Ευρώπη και στάθηκε απέναντι σε έναν ισχυρό ανταγωνισμό αφού οι υπόλοιπες εταιρίες στην κατηγορία εκπροσωπούσαν την Καραϊβική για την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

Το 2017 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για την Caldera Yachting μετά από μία σειρά σημαντικών διακρίσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία αναδεικνύεται και βραβεύεται συστηματικά τα τρία τελευταία χρόνια για τις βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες της, οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη