20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδική παράσταση σε Μεσαριά και Θηρασιά

Share

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στο πλαίσιο των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων φέρνουν στη Σαντορίνη την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης».

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, ώρα 20:00, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου της Μεσαριάς, ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στις 18:30 στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου της Θηρασιάς.

Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο της ομάδας “Μορφές έκφρασης” του Θωμά Κινδύνη που μιλάει στη γλώσσα των παιδιών για τα κακώς κείμενα του κόσμου των μεγάλων. Μία ιστορία για τη φιλία, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, την αλήθεια, την προσφυγιά, τον πόλεμο και την ειρήνη που εξιστορείται με τρυφερότητα και χιούμορ, με θεατρικές εκπλήξεις και καινοτομίες.

Όλη η μουσική της παράστασης, ακόμα και τα ηχητικά εφέ, υλοποιούνται ζωντανά στη σκηνή δίνοντας έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα. Με βασικά συστατικά το χιούμορ, τη φαντασία και την αισιοδοξία οι δημιουργοί της παράστασης φιλοδοξούν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά το μήνυμα της ειρήνης, της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Η είσοδος στις παραστάσεις θα είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Πίβα Λάββα - Τοπία του νου
Διαφήμιση

Σαντορίνη