Πάλεψε αλλά έχασε ο Πανθηραϊκός στη Ρόδο

Την ήττα με 2-1 από τον Ιάλυσο γνώρισε ο Πανθηραϊκός, στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Ρόδο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, το αποτέλεσμα δε δικαιώνει την ομάδα της Σαντορίνης, καθώς είχε αρκετά καλή παρουσία καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.

Ο Πανθηραϊκός μάλιστα προηγήθηκε στο 30′ με γκολ του Περιάλη, ενώ στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Ιάλυσος ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρεκλείτης. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Σαντορίνης έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής για χέρι. Στο 68′ και σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις του Ιάλυσου στα καρέ του Πουρή έπειτα από προσπάθεια του Χατζηφούντα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τον Πανθηραϊκό να διαμαρτύρεται και πάλι για οφσάιντ.

Η σύνθεση του Πανθηραϊκού (προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πούρης, Κορτσινίδης (79΄ Κωλέτσης), Καλαγκάνης,Μκρτσιάν, Λούκα, Φύτρος Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μωραΐτης (61΄ Γαρυφαλλόπουλος), Παπίτσας (67΄ Ζώνας), Περιάλης. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Ζωντός, Παραλίκης, Βλαβιανός, Κουμπαρούλης, Ματσιώτας και Αρβανίτης.

Για την επόμενη αγωνιστική (5η) ο Πανθηραϊκός έχει ρεπό.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη