Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΠΠΟΣ ο Ιάκωβος Δακουτρός

Ιάκωβος Δακουτρός

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλε στα τέλη Ιουνίου το μέλος του ΔΣ Ιάκωβος Δακουτρός.

Στην επιστολή παραίτησης προς τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλη Αλαφούζο, ο κος Δακουτρός αναφέρει:

“Δεν επιθυμώ να συμμετάσχω πλέον στην παράταξη “Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” που διεκδίκησε την δημαρχία του Δήμου Θήρας στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Λόγοι που αφορούν την προσωπική μου συνέπεια στις αρχές μου αλλά και στα όσα είχα δεσμευθεί στο πλαίσιο του προγράμματος της παράταξής μας να υπερασπιστώ και να υπηρετήσω προς όφελος των συνδημοτών μας, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον συνδυασμό και κατ’ επέκταση με τον ΔΑΠΠΟΣ.

Ευχαριστώ ολόψυχα όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και υπόσχομαι να βοηθήσω και στο μέλλον τον Δήμο μας, όπως ήδη πράττω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

Κατόπιν τούτου, παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΠΠΟΣ.

Εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια στον Πρόεδρο, το Δ.Σ., τους εργαζόμενους και εξωτερικούς συνεργάτες του ΔΑΠΠΟΣ στο έργο τους”.

Σύμφωνα με τον κο Αλαφούζο, η παραίτηση του κου Δακουτρού έχει γίνει αποδεκτή και αναμένεται από το Δημοτικό Συμβούλιο η αντικατάστασή του, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Σημειώνεται ότι στα τέλη Μαΐου ο κος Δακουτρός ορίστηκε και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας, ως εκπρόσωπος της παράταξης “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”, στην οποία επιτροπή παραμένει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη