Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βαρβαρήγος

Γιώργος Βαρβαρήγος

Η απορρόφηση της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς είχε παράπλευρες συνέπειες και για το Δήμο Θήρας καθώς οδήγησε σε παραίτηση τον κ. Γιώργο Βαρβαρήγο από τη θέση του Αντιδημάρχου Θήρας.

Στη σχετική επιστολή του προς το Δήμαρχο Θήρας ο κ. Γιώργος Βαρβαρήγος αναφέρει:

“Οι απροσδόκητες εξελίξεις στο χώρο της ATEBANK την οποία ανήκω και από την οποία έχω λάβει υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών, δημιουργούν έντονα ανασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό της.

Οι εξελίξεις με αναγκάζουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Θήρας και να επιστρέψω στη θέση μου, προκειμένου να αγωνιστώ για το εργασιακό μου μέλλον.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το έργο της παράταξης μας και θα παραμείνω στο πλευρό σας  ως δημοτικός σύμβουλος ή από όποια  άλλη θέση εσείς επιθυμείτε αγωνιζόμενος για τη Σαντορίνη που οραματιζόμαστε.

Παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της παραίτησης μου.”

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Γιώργου Βαρβαρήγου και τον απάλλαξε από 1/8/2012 από την άσκηση των καθηκόντων του ως Αντιδημάρχου.

Δείτε την επιστολή παραίτησης του κ. Βαρβαρήγου εδώ και το έγγραφο του Δημάρχου με το οποίο αποδέχεται την παραίτηση εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη