Παράπονα για τις χαμηλές ταχύτητες internet στη Νότια Σαντορίνη

notia_santoriniΤην έντονη δυσαρέσκειά του για τις χαμηλές ταχύτητες Internet εξέφρασε με επιστολή του προς τον ΟΤΕ το Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ν. Σαντορίνης. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Κατόπιν πληθώρας παραπόνων που εκφράζονται από τα μέλη μας στην περιοχή της Περίσσας, Περιβόλου, Αγ. Γεωργίου σας γνωστοποιούμε πως υπάρχει σοβαρότατο γενικότερο πρόβλημα στις σταθερές τηλεπικοινωνίες και ιδιαιτέρως στο Internet. Η ταχύτητα της παροχής Internet είναι επιεικώς απαράδεκτη (1-4 Μb), πολύ τακτικά δε, σχεδόν καθημερινά πραγματοποιούνται διακοπές στην παροχή του. Η υπάρχουσα ταχύτητα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός καταλύματος – επιχείρησης αφού το 100% των τουριστών απαιτεί πρόσβαση στο Internet.

H κατάσταση παραμένει τραγική, παρ’ όλες τις οχλήσεις μας στο τοπικό κατάστημα Θήρας και το 13888, η πληρότητα στην περιοχή είναι μεγάλη και η πλειοψηφία των αρνητικών και δυσμενών σχολίων αφορά την παροχή πρόσβασης στo Internet και την ταχύτητα που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ με αποτέλεσμα να δυσφημίζεται η περιοχή μας και ΕΣΕΙΣ να μας δημιουργείτε προβλήματα ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ σε σχέση με άλλες περιοχές του νησιού μας.

Οι δικαιολογίες του τύπου ότι είσαστε μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ Εμπορείου που μας δίνει καθημερινά το 13888 δεν αγγίζουν τα 270 μέλη μας που επιχειρούν στην περιοχή και δεν μας ενδιαφέρουν μια και είναι καθαρά δική σας ευθύνη να παρέχετε γρήγορο και αξιόπιστο Internet.

Παρακαλούμε για την άμεση ΜΟΝΙΜΗ λύση με έργα και όχι με λόγια.”

 

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη