Παρατείνεται η σύμβαση για την καθαριότητα του Δήμου Θήρας

dimos_thirasΜε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας παρατείνεται για ένα ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι 29/2/2016, η σύμβαση παροχής υπηρεσιών που αφορά στην αποκομιδή απορριμμάτων και τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Θήρας» και η οποία έληγε στις 28/2/2015.

Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Θήρας και της αναδόχου
εταιρείας Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ.

“Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με τον ανάδοχό υπήρξε πολύ καλή καθώς και το τελικό αποτέλεσμα. Δικαιώθηκε λοιπόν η απόφαση μας για ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου, σε εργολάβο αφού η επιλογή αυτή έδωσε την καλύτερη λύση σε θέματα πρόσληψης και διαχείρισης προσωπικού, προσαρμογής στην εποχικότητα της εργασίας, προμήθειας αναλωσίμων, συντήρησης εξοπλισμού, παροχής υπηρεσιών 24/ωρου βάσεως κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και κάλυψης δορυφορικών εργασιών/ αναγκών του Δήμου μας. Παράλληλα δε υπήρξε οικονομικό όφελος για τον Δήμο αφού η εργολάβος απορρόφησε το 70% της μέχρι τότε δαπάνης του Δήμου” αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πάρθηκε κατά πλειψηφία καθώς δύο μέλη της (εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης) κκ. Αντώνης Σιγάλας και Γιώργος Χάλαρης ψήφισαν αρνητικά.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη