Παρούσα η Σαντορίνη στην Greek Tourism Expo 2015

Με την συμμετοχή στην έκθεση Greek Tourism Expo 2015, 4-6 Δεκεμβρίου 2015, ολοκληρώθηκε η προβολή του νησιού στις διεθνείς και εγχώριες τουριστικές εκθέσεις για το 2015.

Η 2η Greek Tourism Expo 2015, πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και προσέλκυσε πλήθος εκθετών και επισκεπτών. Στην έκθεση φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 180 εκθέτες, εκπρόσωποι Περιφερειών, Δήμων, Φορέων, Ξενοδοχείων, Τουριστικών γραφείων καθώς και επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ελληνικού τουρισμού. Στην έκθεση φιλοξενήθηκαν επίσης πάνω από 100 Hosted buyers του τουριστικού χώρου κυρίως από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μ. Ανατολή.

Η Σαντορίνη έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία απ’ όλη την Ευρώπη, ενώ μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο.

Παρούσα στην έκθεση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, ενώ τον Δήμο Θήρας εκπροσώπησε ο κος Λουκάς Μπελλώνιας. Επίσης στην έκθεση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας κος Μανώλης Καραμολέγκος, ο πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης κος Μάριος Γαλανός και άλλοι επιχειρηματίες και τουριστικοι πράκτορες του νησιού οι οποιοι πραγματοποίησαν επαφές και ραντεβού. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από την αν. Υπουργό κα Έλενα Κουντουρά η οποία επισκέφθηκε το περίπτερο και εκφώνησε δίπλα από το stand της Σαντορίνης τον λόγο της.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη