Παρούσα σε πέντε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις τον Φεβρουάριο η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Εδραιώνεται στις τουριστικές αγορές το brand “Aegean Islands”

Ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει τη θέση των νησιών ανάμεσα στον ανταγωνισμό και φέρνει τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μετά την εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών “boot Düsseldorf” (19-27/1) με την οποία άνοιξε o νέος κύκλος συμμετοχών στις τουριστικές εκθέσεις το 2018, η ΠΝΑΙ πήρε μέρος στην Salon des Vacances στο Βέλγιο (1-4/2), ενώ το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου συνεχίζεται με την ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ (6-7/2), τη ΒΙΤ στο Μιλάνο (11-13/2), την Panorama World Festival στη Στοκχόλμη (17-18/2) και την International Fair of Tourism (IFT) στο Βελιγράδι (22-25/2).

Είναι αδιαμφισβήτητη η πρωτοκαθεδρία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τουρισμό και είναι υποχρέωσή μας να εδραιώσουμε τη θέση μας στην κορυφή. Και το πράττουμε οργανωμένα, με σχέδιο και επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. Η καμπάνια μας συμβάλλει σταθερά στη δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας, η οποία διαφοροποιεί την Περιφέρεια, συνθέτει και προωθεί τη μοναδική της εικόνας ως τουριστικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης στρατηγικής, η στοχευμένη συμμετοχή μας στις τουριστικές εκθέσεις είναι καίριας σημασίας. Δίνουμε πάντα στα νησιά μας τη δυνατότητα να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν. Παράλληλα με την προβολή των προορισμών, ενισχύουμε το brand Aegean Islands“, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη