Παρουσίαση παιδικού βιβλίου “Η Λαμπάδα Αφηρημάδα” τη Μ. Δευτέρα

lampada_afirimadaΗ Λαμπάδα Αφηρημάδα αναμένει με προσμονή την ημέρα της Ανάστασης. Στέκεται στη βιτρίνα του μαγαζιού μαζί με όλες τις φίλες της, τη Λαμπαδίτσα Πασχαλίτσα, τη Λαμπαδένια Κοραλλένια, το Πασχαλινό Φανάρι. Θα τη διαλέξει όμως κάποιο παιδάκι; Θα προλάβει να πάει στην Ανάσταση και να ανάψει το φυτιλάκι της; Μήπως η ημέρα της Αναστάσεως πέρασε και δεν το θυμάται;

Πρόκειται για ένα καινούριο παραμύθι που εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Παιδικού Σταθμού “Η Γλυκογαλούσα”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτιού Αιγαίου. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού και νηπιαγωγείου, ωστόσο η πλούσια εικονογράφηση, η αφηγηματικότητα του λόγου και οι παιχνιδιάρικοι διάλογοι το καθιστούν κατάλληλο και για παιδιά μικρότερων ηλικιών κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, ώρα 12:00, στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας, στα Φηρά, από την κυρία Άννα Γαβαλά, διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Φηρών, ενώ θα παρευρίσκεται και θα παρουσιάσει το παραμύθι και ο συγγραφέας του βιβλίου κύριος Σταύρος Τριανταφύλλου.

 

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη