Περιφέρεια και Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σε συνάντηση εργασίας με την British Airways


Πλήθος συναντήσεων με σημαντικούς τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις της Μ. Βρετανίας πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο περιθώριο της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο.

Χθες (5/11) η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κα Λίτσα Φτακλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, κος Μανώλης Καραμολέγκος και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας, κος Δημήτρης Πασχαλίδης, συναντήθηκαν με στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ της British Airways, με αφορμή το νέο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, στο οποίο θα συμπεριληφθούν από τον προσεχή Μάιο με τακτικές πτήσεις η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Κατά τη συνάντηση το ενδιαφέρον μονοπώλησε η εύρεση διαφόρων μορφών συνεργασίας μεταξύ της British Airways, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

«Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος προβολής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, μέλημα μας είναι το χτίσιμο συνεργασίας με στρατηγικούς παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας» επισημαίνει η κα Φτακλάκη.

Αξίζει να τονιστεί η μεγάλη σημασία της παραπάνω ενέργειας δεδομένου ότι τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης θα αποτελέσουν σημαντικές πύλες εισόδου Βρετανών τουριστών για όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη