20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περισσότεροι από 25.000 οι επισκέπτες του 100% Hotel Show 2017

Το πέμπτο 100% Hotel Show, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με εμφανή την υψηλή ποιότητα, τόσο σε επίπεδο εκθετών όσο και σε επίπεδο επισκεπτών. Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018 με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει!

Share

Το 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και σε εκθέτες, οι οποίοι μιλάνε πλέον για μία έκθεση υψηλών προδιαγραφών. Σημειώνοντας αύξηση επισκεπτών που αγγίζει το 50% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, το 100% Hotel Show εδραιώνεται πλέον ως η Premium έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Τα προκαθορισμένα ραντεβού αποτέλεσαν βασικό στοιχείο του φετινού 100% Hotel Show, δημιουργώντας ένα υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικό περιβάλλον, που ευνοεί την ανάπτυξη νέων συμφωνιών. Σε προέκταση των νέων ευκαιριών που παρουσίασε για επισκέπτες και εκθέτες, τα υψηλής τεχνογνωσίας workshops μπήκαν στο επίκεντρο της προσοχής, αφού προσέλκυσαν πάνω από 3.000 συμμετοχές, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των επαγγελματιών που αναζητούν νέες ευκαιρίες.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η υψηλή αισθητική σε όλα τα σημεία της διοργάνωσης, που έκανε το κοινό να μιλά για πρωτοφανές επίπεδο στα περίπτερα των εκθετών του 100% Hotel Show, τα οποία θύμιζαν αντίστοιχες μεγάλες εκθέσεις στο εξωτερικό. Τέλος, η εντυπωσιακή είσοδος και η φουτουριστική αίθουσα των workshops, αποτέλεσαν δύο μεγάλες εκπλήξεις για τους επισκέπτες, αφού οι ειδικές κατασκευές τους άλλαξαν εντελώς τη φιλοσοφία τους κτηρίου του MEC, κάνοντάς το να προσομοιάζει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

[adning id="140783"]


Τα highlights του 100% Hotel Show 2017

– Τα εντυπωσιακά περίπτερα των εκθετών στον κλάδο του Design, που παρουσίαζαν πραγματικές εφαρμογές και προτάσεις

Στη φετινή διοργάνωση, οι εκθέτες του 100% Hotel Show, ανέβασαν τον πήχη για όλες τις ελληνικές εκθέσεις ακόμα πιο ψηλά, καθώς η παρουσία τους αποτελούσε πρότυπο εκθεσιακής συμμετοχής. Με βασικό στοιχείο την υψηλή αισθητική και το Design, δημιούργησαν περίπτερα τα οποία, πέρα από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, έδιναν εφαρμοσμένες διακοσμητικές προτάσεις στους ξενοδόχους της έκθεσης. Έτσι, ο ξενοδόχος δεν έμπαινε στη διαδικασία να φανταστεί πώς θα είναι ένα υλικό, αλλά μπορούσε να το δει σε πραγματική εφαρμογή του, παίρνοντας τη σωστή απόφαση. Την εκθεσιακή εμπειρία ολοκλήρωνε η υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών των εταιρειών που συμμετείχαν, οι οποίοι ενημέρωναν τους επισκέπτες σε βάθος.

– Η τεράστια συμμετοχή στα Workshops, με το σχετικό session για την Airbnb να πραγματοποιείται εκτάκτως τρεις φορές!

Αν και τα pre-registrations στα workshops μαρτυρούσαν τη μεγάλη προσέλευση, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.000. Η μεγάλη δυναμική των workshops ανέδειξε για άλλη μια φορά την ανάγκη επιμόρφωσης του ξενοδοχειακού κλάδου, ενώ οι επισκέπτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων. Όλα τα workshops ήταν sold-out από την αρχή έως το τέλος της έκθεσης, ωστόσο τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το Workshop για την Airbnb με curator τη WebHotelier, το οποίο, λόγω μεγάλης ζήτησης, πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνολικά τρεις φορές.

– Το υψηλής τεχνογνωσίας Networking στο ειδικά διαμορφωμένο Digital Square, που συγκέντρωσε τις κορυφαίες εταιρείες των Online – και όχι μόνο – Ξενοδοχειακών Πωλήσεων

Αυτή τη χρονιά, το Digital κομμάτι του 100% Hotel Show, ήταν δυναμικότερο από ποτέ, αφού σε αυτό συμμετείχαν μια σειρά από επιλεγμένες εταιρείες υψηλής τεχνογνωσίας, που προκάλεσαν το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Με τα προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ επισκεπτών και εκθετών να αποτελούν πλέον μία πραγματικότητα για το 100% Hotel Show, οι εταιρείες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ουσιαστικές συναντήσεις με τους επισκέπτες, με στόχο την άμεση ανάπτυξη συμφωνιών, διαθέτοντας πάντα το ιδανικό περιβάλλον και κλίμα για μια σωστή παρουσίαση. Το Digital Square αναμένεται να εξελιχθεί σε hot spot της έκθεσης, προαναγγέλλοντας μία σημαντική εξέλιξη που ήδη σχεδιάζεται για την επόμενη διοργάνωση.

– Τα Hotel Design Awards που αναδεικνύονται ως ο δυναμικότερος θεσμός για την Ελληνική Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική

Η φετινή τελετή απονομής των Hotel Design Awards ήταν λαμπρότερη από ποτέ, αφού πραγματοποιήθηκε σε μία ειδικά κατασκευασμένη αίθουσα, με την παρουσία σημαντικών στελεχών του τουριστικού κλάδου αλλά και με μεγάλη προσέλευση κοινού και αρχιτεκτόνων. Αίσθηση προκάλεσε η αντικειμενικότητα της επιτροπής, αφού αξιολόγησε τα έργα με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, ενώ οι συμμετοχές που βραβεύθηκαν είχαν την κοινή αποδοχή της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων. Καθώς, όμως, αναμένεται και η ανακοίνωση για το βραβείο κοινού, ενδεχομένως να υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη από τον κόσμο που ψήφισε τα αγαπημένα του έργα.

Οι προσδοκίες για το 100% Hotel Show της επόμενης χρονιάς

Αν και η οργανωτική ομάδα επιφυλάσσει, όπως πάντα, εκπλήξεις για το 100% Hotel Show 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου της επόμενης χρονιάς, είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι:

  • Η εκθεσιακή δομή εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, με νέα στοχευμένα sections που αναμένεται να προκαλέσουν εντυπώσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο.
  • Το κομμάτι των Workshops αναβαθμίζεται, εντάσσοντας και νέα εκπαιδευτικά μοντέλα που θα μετατρέψουν την έκθεση στη δυναμικότερη πηγή τεχνογνωσίας.
  • Με το επίπεδο της έκθεσης να είναι υψηλότερο από ποτέ, η εξωστρέφεια τονώνεται ακόμη περισσότερο, ανοίγοντας έναν νέο, διεθνή δρόμο για τα δεδομένα των Ελληνικών εκθέσεων
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη