Πήγα και είδα: Champagne Lounge στο ξενοδοχείο Grace Santorini

Γράφει η Ελπίδα Καραντάνη

Στη Σαντoρίνη πιστεύω πως η μαγευτική θεά της καλντέρας πρέπει να συνδυάζεται με μία εμπειρία που θα σου μείνει το ίδιο αξέχαστη. Αυτό ήταν για μένα η έξοδός μου στο ξενοδοχείο Grace στο Ημεροβίγλι, στον πρόσφατα διαμορφωμένο χώρο του Champagne Lounge.

Ο εσωτερικός χώρος έχει design πρωτοποριακό και παραδοσιακό ταυτόχρονα. Πίσω από το μπαρ ξεχωρίζει ένας τοίχος από πέτρες λάβας, πολύ εντυπωσιακός, με καθρέφτες ενδιάμεσα, ώστε να δίνει το κατάλληλο φως.

grace_champagne_lounge_interior_660x440

Το Grace Champagne Lounge διαθέτει σπάνιες ετικέτες από εξαιρετικές σαμπάνιες μαζί με ένα εντυπωσιακό μενού από champagne cocktails. Είχα όρεξη για κάτι φρουτώδες και ο sommelier μου πρότεινε το Grace Rose, με φρέσκα βατόμουρα και ροδόνερο. Έχουμε λοιπόν μία θέα που κόβει την ανάσα, ένα υπέροχο cocktail σαμπάνιας και εκείνη τη στιγμή έρχεται η ποικιλία από καναπεδάκια που ήταν ιδανική επιλογή για να συνοδεύσουμε το ποτό μας.

Το Grace Santorini με σεφ τον Σπύρο Αγιούς κέρδισε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, στο πλαίσιο των φετινών Χρυσών Σκούφων, κάτι που επιβεβαιώθηκε μόλις τα δοκίμασα. Aυγοτάραχο πάνω σε πουρέ φάβας, ντολμαδάκι με γιαούρτι και χαβιάρι, όλα με έντονο το στοιχείο της ελληνικής κουζίνας!

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με δύο μουσικούς που έπαιζαν σαξόφωνο και κιθάρα δίνοντας τη σωστή πινελιά για να συνεχιστεί η βραδιά.

grace_champagne_lounge_terrace_660x440

Για τους λάτρεις της τέχνης, στον χώρο φιλοξενείται συλλογή μοντέρνας τέχνης από τη φημισμένη RARITY GALLERY, την πρώτη ελληνική γκαλερί που έχει επιμεληθεί εκθέσεις διεθνών αναγνωρισμένων σύγχρονων καλλιτεχνών.

Το Champagne Lounge στο Grace Santorini είναι διαθέσιμο σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο και σε επισκέπτες, ενώ δίνεται η δυνατότητα για αποκλειστική, ιδιωτική χρήση, αφού είναι ιδανικό για εορταστικές εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη