“Pink Floyd Tribute” από τους Λunatics

LunaticsΟι Λunatics είναι μια Tribute Pink Floyd μπάντα με σκοπό να παρουσιάσει διάφορα έργα των Pink Floyd, όσο πιο πιστά στο πρωτότυπο γίνεται και με σεβασμό στο ύφος και το στυλ του δημιουργού. Η ιδέα ξεκίνησε στις αρχές του 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη και ολοκληρώθηκε ένα χρόνο αργότερα παρέα με άλλους δώδεκα “τρελούς” μουσικούς και συνεργάτες. Από το 2011 έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και το 2012 -2013 παρουσίασαν ολόκληρο το «The dark side of the moon» για τα 40 χρόνια από την δημιουργία του.

Στην Σαντορίνη, στις 11 Αυγούστου, καλεσμένοι του Santorini Arts Factory θα παρουσιάσουν επιλογές και ένα μεγάλο μέρος από τα έργα «The dark side of the moon – Wish you were here – The wall» με 8 μουσικούς επί σκηνής, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το κοινό με την υπέροχη μουσική των Pink Floyd, σε μια οπτικοακουστική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Στο Παλαιό Εργοστάσιο Τομάτας στη Βλυχάδα | Ώρα έναρξης: 21:30 | Εισιτήρια: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ και όσους τα παραλαμβάνουν από τα σημεία προπώλησης)

Σημεία προπώλησης: γραφεία SAF στη Φάμπρικα στα Φηρά (09:00-15:00 &18:00-22:00) και στον χώρο των εκδηλώσεων (10:00-20:00).

 

 

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
[adrotate banner=”92″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη