Πληρώνω όσο με βλέπουν

Η καθιέρωση του “ατλαντίς” στην κοινή γνώμη της Σαντορίνης, ως ενός καλά ενημερωμένου και αξιόπιστου μέσου μαζικής επικοινωνίας, καθώς και οι υψηλές και σταθερές επισκεψιμότητες που έχει πλέον εξασφαλίσει, δημιουργούν ζήτηση για προβολή διαφόρων επιχειρήσεων του νησιού και όχι μόνο.

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε σε αυτή τη ζήτηση διαμορφώσαμε απλές και ξεκάθαρες προτάσεις για παραχώρηση διαφημιστικού χώρου στις σελίδες μας.

H σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει πλέον οι διαφημίσεις να καταχωρούνται όχι μόνο με βάση τη χρονική διάρκεια (πχ 6 μήνες), αλλά και με βάση τον αριθμό των εμφανίσεων και να τιμολογούνται ανάλογα (συνήθως ανά 1000 εμφανίσεις). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο διαφημιζόμενος να έχει τον απόλυτο έλεγχο τόσο της απήχησης της διαφήμισής του όσο και του ποσού που θα ήθελε να επενδύσει για μια συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία.

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα Διαφήμιση που μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή επεξήγηση. Στείλτε μας email στο atlantis@santorini.net και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη