Πλούσιο σε συλλήψεις το Αστυνομικό Δελτίο

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στις 23-07-2013 πραγματοποιήθηκαν στη Σαντορίνη οι ακόλουθες συλλήψεις:

Σύλληψη δυο ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Στις 23/7 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίσμα 60χρονης ημεδαπής, που επίσης συνελήφθη. Επιπλέον στο πλαίσιο του αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός διέμενε παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ενός μη νομίμου αλλοδαπού

Στις 23/7 συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, ένας 39χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, γιατί στο πλαίσιο του αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο δυο μη νόμιμοι αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια για Ιταλία

Συνελήφθησαν στις 23/7 στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, δυο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 32 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Αρχών Νορβηγίας προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη