Πλούσιοι σε αγωνιστικές εμπειρίες οι παίδες της Α.Ε.Σαντορίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης παίδων

Έχοντας βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία επέστρεψε η αποστολή Παίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης από τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Οι Παίδες της Α.Ε.Σ. έδωσαν τέσσερις σημαντικούς και δυνατούς αγώνες, αντιμετωπίζοντας τον Πρωταθλητή Ανατολικής Στεράς και Εύβοιας “Α.Ε. Έξω Παναγίτσας”, τον Πρωταθλητή Δωδεκανήσων “ΑΣΚ Ιπποκράτης”, τον Πρωταθλητή Κρήτης “ΟΦΗ” και τον Πρωταθλητή Νήσων ΒΑ “Φ.Ο. Βροντάδου”.

Αν και δε σημείωσαν νικηφόρα αποτελέσματα, οι νεαροί Πρωταθλητές Παίδων από τις Κυκλάδες αποκόμισαν ωφέλιμες εμπειρίες και διδάγματα, που θα αξιοποιηθούν δημιουργικά για τηνπεραιτέρω εξέλιξη της αγωνιστικής πρακτικής του τμήματος.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Σ. με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν με σθένος, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Ευχαριστεί επίσης τον κ. Διονύση Ζαχαρόπουλο και το “Hondos Center” για τα δώρα που προσέφερε στους αθλητές μας ως κατευόδιο πριν τους αγώνες, αλλά και όλους τους χορηγούς που υποστήριξαν εμπράκτως την αποστολή του Παιδικού μας Τμήματος καθώς και όλους τους φίλους της Α.Ε.Σ. που παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη