Πολύωρη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον τουρισμό – Εγκρίθηκε η Στρατηγική της Περιφέρειας

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό και το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Τουριστικής Προβολής για το 2013-2014 (μειοψήφησαν οι παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση” και “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό”», λευκό από τον κ. Νίκο Χρυσόγελο).

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης στη συνεδρίαση του Σαββάτου, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κα Ελευθερία Φτακλάκη εισηγήθηκε και ανέλυσε τους άξονες της στρατηγικής και του σχεδίου δράσης που θα ακολουθηθεί, δίδοντας έμφαση στις συνέργειες με όλους των φορείς των νησιών μας, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για την ουσιαστική διαβούλευση που έγινε, αφήνοντας αιχμές για την
απουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, παρά τις αλλεπάλληλες προσκλήσεις.

Οι επικεφαλής και τα μέλη όλων των παρατάξεων κατέθεσαν τις προτάσεις όπως και τις επιφυλάξεις τους, που θα ληφθούν υπόψη, και όπου απαιτηθεί θα υπάρξουν προσαρμογές, όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης.

Στην τοποθέτησή του, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Σπιλάνης υπογράμμισε πως χρειάζεται να αποσαφηνίσουμε “τι τουρισμό θέλουμε και πώς θα βελτιώσουμε το τουριστικό προϊόν των νησιών μας, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του καθενός”.

Η παρουσίαση της αντιπεριφερειάρχη κας Ελευθερίας Φτακλάκη είναι διαθέσιμη εδώ: Ftaklaki_15Dec2012_1

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη