Πώς στηρίζουμε τα παιδιά κατά τις σχολικές αλλαγές/μεταβάσεις;

Δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς από το Μαζί για το Παιδί 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μαζί για το Παιδί για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους διοργανώνει δωρεάν την Παρασκευή 30/8, ώρα 11:00-12:30, διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα: “Πώς στηρίζουμε τα παιδιά κατά τις σχολικές αλλαγές/μεταβάσεις”

Με την κατάλληλη υποστήριξη, όλα τα παιδιά έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν με επιτυχία τις μεταβάσεις στις ζωές τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή συμβουλών και κατευθύνσεων για να γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταβάσεις στη σχολική ζωή πιο εύκολα και λειτουργικά.

Διαφήμιση

Τα ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Απαιτείται εγγραφή ΕΔΩ για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Με τη δήλωση συμμετοχής και τη συγκατάθεσή των συμμετεχόντων στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, θα σταλεί από την επιστημονική ομάδα του Μαζί για το Παιδί ενημερωτικό email με τις πληροφορίες σύνδεσης για τη διαδικτυακή συμμετοχή.

Πληροφορίες: Στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη