Πρεμιέρα για τη Volley League γυναικών – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Οι 12 ομάδες της φετινής Volley League γυναικών είναι έτοιμες για τα πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 19-20/10.

Έχοντας ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μετά τον αποκλεισμό του στο Challenge Cup από τη Γαλατασαράι, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης. Με προίκα τις πολύτιμες εμπειρίες από το Challenge Cup, οι αθλήτριες της Σαντορίνης επικεντρώνονται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή Ματέο Φρέσκι, είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας με πάθος και αποφασιστικότητα την πρώτη επίσημη νίκη της χρονιάς.

“Το Σάββατο επιτέλους ξεκινάμε το Πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο “σπίτι” μας, ιδιαίτερα μετά την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε στην Ευρώπη. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στον αυριανό αγώνα και δούλεψε πολύ για αυτό το πρώτο ραντεβού πρωταθλήματος στη Σαντορίνη” δήλωσε ανυπόμονος για την πρεμιέρα ο Ιταλός τεχνικός του ΑΟ Θήρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, το Σάββατο το Μαρκόπουλο υποδέχεται τη Λαμία και ο Άρης τις Αμαζόνες. Επίσης, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, στην επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στην α’ κατηγορία, ενώ ο νεοφώτιστος Μίλωνας τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν στη Βούλα η Θέτις με τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 19:00.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη