Πρεμιέρα με ντέρμπι για τον ΑΟ Θήρας

Αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, το Σάββατο στις 17:30 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Με ντέρμπι ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, καθώς το Σάββατο 21 Οκτωβρίου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πρόσφατα Νομίκεια, όμως αναγνωρίζει παράλληλα τη δυσκολία του αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο γυναικείο βόλεϊ.

“Οι πρεμιέρες είναι εξ’ ορισμού δύσκολες και αγχωτικές, πόσο μάλλον η φετινή απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό. Από την περίοδο προετοιμασίας η ομάδα μας γίνεται όλο και καλύτερη, οπότε ο στόχος μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και με όπλο την ομαδικότητα να παίξουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” δήλωσε στο atlantea ο νέος προπονητής του ΑΟ Θήρας κ. Γιώργος Ρούσης.

Ο αγώνας ξεκινά στις 17:30 και όλη η ομάδα υπολογίζει πολύ στην ενίσχυση των φιλάθλων από τις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου, ο Άρης τον Πορφύρα, οι Μακεδόνες την Ηλιούπολη και ο Ηρακλής το Μαρκόπουλο. Ρεπό θα έχει η Κόρινθος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη