Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 8/1

Στα κεντρικά και νότια της χώρας θα επικεντρωθεί η κακοκαιρία “Τηλέμαχος” αύριο Τρίτη 8/1, με χιονοπτώσεις σε Σποράδες, Εύβοια και ανατολική Στερεά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Πελοποννήσου, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου, που βαθμιαία θα εξασθενούν και θα περιορίζονται στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα με πολύ ισχυρό παγετό τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, όπου κατά τόπους θα είναι ολικός.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, κατά τόπους πιο πυκνές στην Κρήτη, όπου θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (400 μέτρα). Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή σε δυτικούς. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη