Σαντορίνη: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος 2-5/7

Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΔΔΔΗΕ Σαντορίνης ενημερώνει για αλλαγές στον προγραμματισμό διακοπών ρεύματος στις 3/7 και 5/7 σε διάφορες περιοχές του νησιού, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Έτσι, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 2/7
Από 07:00 έως 11:00, από εργοστάσιο ΔΕΗ, Μπαξέδες, Θηρασιά, Βιολογικός Οίας έως τέρμα λεωφορείων Οίας

Τετάρτη 3/7
Από 08:00 έως 12:00, στην περιοχή γύρω από καύσιμα Πολεμικής Αεροπορίας και από εκκλησία Ταξιάρχη Μεσαριάς έως κάτω από ξενοδοχείο ΝΟΥΣ.

Διαφήμιση

Πέμπτη 4/7
Από 07:00 έως 11:00, στις περιοχές Καρτεράδος, Νοσοκομείο, Φηρά (γραφεία Δήμου, Μητρόπολη κάτω Φηρά), Σκλαβενίτης Φηρών και από ευθεία Φηρών Πύργου έως Έπιπλα Δρόσου. Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνονται όλα τα ξενοδοχεία και οι τράπεζες της ευθείας, όπως επίσης και Ftelos, Lidl, ταχυδρομείο κλπ.

Παρασκευή 5/7
Από 07:00 έως 11:00, στις περιοχές Έξω Γυαλός Καρτεράδου, Στενό (Πορί), Φοινικιά Οίας και Οία μέχρι τέρμα λεωφορείων.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη