Προγραμματισμένες πτήσεις με ελικόπτερο στα νησιά από τη hoper

Την έναρξη προγραμματισμένων τακτικών πτήσεων ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η hoper, η πρώτη αερογραμμή ελικοπτέρων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας έναν στόλο πέντε μονοκινητήριων ελικοπτέρων Robinson (3-4 επιβατών), η εταιρεία εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία, συνδέοντας την Αθήνα, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο με πιο δυσπρόσιτα ελληνικά νησιά (όπως είναι η Αντίπαρος, η Ίος, η Κέα, η Πάτμος, η Σίφνος, οι Σπέτσες, η Τήνος και η Φολέγανδρος) και προσφέροντας κρατήσεις ανά θέση.

Η διάρκεια των πτήσεων είναι από 8 λεπτά (πχ. Τήνος-Μύκονος) μέχρι 48 λεπτά (πχ. Αθήνα-Αντίπαρος). Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν μεμονωμένες θέσεις μέσω του flyhoper.com. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι τιμές ξεκινούν από 156 € ανά κατεύθυνση, με μέση τιμή τα 350 €.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Με βάση το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, η Σαντορίνη συνδέεται με:

– Αντίπαρο (διάρκεια πτήσης 28′), 3 φορές την εβδομάδα, με εισιτήριο από 196 € για τον Ιούνιο
– Φολέγανδρο (διάρκεια πτήσης (20′), 4 φορές την εβδομάδα, με εισιτήριο από 196 € για τον Ιούνιο
– Ίο (διάρκεια πτήσης 16′), 5 φορές την εβδομάδα, με εισιτήριο από 180 € για τον Ιούνιο
– Μύκονο (διάρκεια πτήσης 41′), 3 φορές την εβδομάδα, με εισιτήριο από 297 € για τον Ιούνιο

Η hoper ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Μέμο, πρώην CEO της MarineTraffic και σήμερα CEO της hoper, τον Κώστα Γεράρδο, CEO της Πλαίσιο, τον Γιώργο Παπαϊωαννίδη, Partner της Saronic Ferries, και τη BORRN, με CEO τη Ματίλντα Νατάν.

“Θέλουμε να μοιραστούμε με πολύ περισσότερο κόσμο την εμπειρία της μετακίνησης με ελικόπτερο. Με τη hoper, μετατρέπουμε τις ώρες σε λεπτά, και οι ταξιδιώτες κερδίζουν έως και μια ολόκληρη μέρα διακοπών. Είναι μια νέα, μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που κάνει τις ομορφιές της Ελλάδας πιο προσβάσιμες”, δήλωσε ο CEO της hoper, Δημήτρης Μέμος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, από το φθινόπωρο του 2024 η hoper σχεδιάζει να προσθέσει νέους προορισμούς στην ηπειρωτική χώρα.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη