Προώθηση της Σαντορίνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Θήρας

Αξιοποιώντας τη δυνατή εικόνα της Σαντορίνης και δίνοντας έμφαση στην παρουσία του νησιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Θήρας εδώ και λίγες εβδομάδες επαναλειτουργεί αλλά και δημιουργεί νέες τουριστικές σελίδες στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok.

Με την επανάκτηση της σελίδας στο Facebook που λειτουργούσε ο Δήμος την περίοδο 2011-2019 με 272.000 ακόλουθους και τους νέους λογαριασμούς σε Instagram και Tik Tok ως αφετηρία, ο Δήμος Θήρας ξεκινάει δυναμικά, με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προβολή της Σαντορίνης και να διατηρεί ένα κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του νησιού και μεταφέροντας ανά τον κόσμο την εικόνα του.

Εξάλλου, η Σαντορίνη δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς, αλλά επίσης, ένα από τα πιο ιδανικά μέρη για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου και την καταγραφή σπουδαίων εμπειριών. Δεν είναι τυχαίο ότι η έχει καταγραφεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Instagram παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, λειτουργούν:

Επίσης, μέσω των λογαριασμών του, ο Δήμος Θήρας ενθαρρύνει όλους τους επιχειρηματίες του νησιού να τοποθετήσουν το λογότυπο “Τhe One” στις ιστοσελίδες τους, προκειμένου να παρουσιάζεται μια ενιαία ταυτότητα από τις επιχειρήσεις της Σαντορίνης.

Τα hashtags που θα χρησιμοποιήσει ο Δήμος Θήρας στις τουριστικές ανακοινώσεις του είναι τα εξής: #santorinitheone και #santorini.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη